Cycling Battle


  Storing tour de france

  Published by: LaurensDhondt at 2014-07-05

  Beste
  Mijn ploeg was op tijd. 19 renners en 9750 punten.

  Laurensdhondt
  ~dxc

  Boven op de storing werd mijn ploeg niet geaccepteerd. Gelieve deze fout recht te zetten.

  Met vriendelijke groeten

  Laurens Dhondt

  Reactions/comment:


  1552

  Jeanneman

  Published by: Jeanneman at 2014-07-07 20:00:31  Je moet exact 20 renners in je ploeg hebben. Storing of niet, met minder wordt je ploeg niet geaccepteerd. Ik kan niets meer voor je doen helaas.

  Reply

  2

  LaurensDhondt

  Published by: LaurensDhondt at 2014-07-08 00:49:11  Beste
  Mijn ploeg kreeg een rode melding dat het renners aantal niet klopte toen ik er exact 20 selecteerde.

  Vandaar dat ik er slechts 19 heb.

  Fouten uit de site halen lijkt mij een goede zaak. Ik zal er geen tijd meer aan verspillen.

  Reply

  16696

  danny

  Published by: danny at 2014-07-08 13:43:31  Laurens,

  Mededelingen worden niet voor niets getoond. Maar je moet ze natuurlijk, net als de spelregels, wel goed lezen.

  Als er staat: "Het maximum aantal coureurs in je ploeg is bereikt. Je kunt een coureur verwijderen en vervangen door een ander", dan is dat geen foutmelding maar een mededeling.

  Er zitten geen fouten in de software sinds 2007. Je zou de eerste zijn die er een ontdekte.

  Ik wil ook graag van de gelegenheid die ik hier neem gebruik maken om te vertellen dat de storing van afgelopen vrijdag op geen enkele wijze invloed heeft gehad op de samenstelling van de ploegen in de Wielerstrijd.  

  Reply

  47

  lnnrt

  Published by: lnnrt at 2014-08-01 15:48:31  Bij mij was er ook een storing tijdens de Tour: al mijn klassementsrenners vielen één voor één weg, kan de software daar op nagekeken worden

  Nibali had ik gelukkig ook, haalt hij hier het hoogst aantal punten ooit tijdens een grote ronde bij de Wielerstrijd? Op twee dagen na leider-in-het-klassement-punten, vier etappes en eindwinst: ongekend!

  Reply

  1552

  Jeanneman

  Published by: Jeanneman at 2014-08-01 22:22:55  Zonder Nibali was het gewoon een zware periode. En dat terwijl ik echt heb overwogen om Cav en bijv. Navarro in te ruilen voor Nibali. Maar ben toch gezwicht voor een extra sprinter. Bij de Wielerstrijd in een grote ronde vaak geen succes. Kittel was genoeg. Maar dus zonder Nibali, klassementsrenners heb je dus eigenlijk nooit genoeg. Eindelijk is de Tourperiode voorbij!

  Het zou best eens een record kunnen zijn. Zoveel overmacht qua leiderstruien hebben we in geen jaren gehad. Er waren wel jaren met maar twee leiders, maar dan leidde Cancellara bijv. na de proloog een week waarna een ander het overnam. Nu haalt Nibali aan leiderstruien al een dikke top 3 plaats aan punten.

  Reply

  64

  Vlaamse Ardennen

  Published by: Vlaamse Ardennen at 2014-08-02 12:22:26  In een grote ronde kan je idd best zoveel mogelijk klassementsmannen kiezen... Al vind ik dat in de Tour dubbel zo moeilijk omdat het de dure kopmannen betreft waarvan je niet zo zeker kan van zijn als van een spurter, vandaar ook mijn keuze Cavendish te selecteren (volgens mij nog steeds sneller dan Kittel)
  Trouwens, wat mij betreft heeft Contador de Tour gewonnen, gezien zijn voorjaar zou hij Nibali EN Froome kapot gereden hebben.

  Reply